Zum Inhalt springen
- {{#headlines}}
- {{title}} {{/headlines}}
Profil
| Derzeitige Stellung | Professor W-1 und Äquivalente |
|---|---|
| Fachgebiet | Ernährungswissenschaften,Analytische Chemie |
| Keywords | Human studies, Iridoids, Bioavailability, Pharmacokinetics, Metabolism |
| Auszeichnungen | 2021: Premio “Simposio de Jóvenes Dr. Humberto Maturana”, Biology Society of Chile 2019: Humboldt Bayer Fellowship 2018: Outstanding Professional in Research and University Teaching 2017: Invited participant: 67th Lindau Nobel Laureate Meeting on Chemistry 2017: Santander Latin American Scholarship for Young Researchers for a research stay in the Universidad Castilla-La Mancha, Spain. 2015: CONICYT Travel Grant to China 2014: CONICYT Travel Grant to the USA 2013: CONICYT Travel Grant to Australia 2013: Doctoral Grant, CONICYT 21130048, Chile 2013: Invited Participant: Sao Paulo Advanced School on Bioorganic Chemistry, FAPESP, Brazil 2013: Outstanding graduate of “Química y Farmacia” in the nation among Chilean Universities. Colegio de Químicos Farmacéuticos |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Deutschland |
|---|---|
| Ort | Stuttgart |
| Universität/Institution | Universität Hohenheim |
| Institut/Abteilung | Institut für Ernährungswissenschaften |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Prof. Dr. Jan Frank | Institut für Biologische Chemie und Ernährungswissenschaft, Universität Hohenheim, Stuttgart |
|---|---|
| Beginn der ersten Förderung | 01.05.2020 |
Programm(e)
| 2019 | Humboldt-Forschungsstipendien-Programm für Postdocs |
|---|